Sztárok

Az eredetinél nagyobb kebleket kapott Angelina Jolie – fotó

Mosolyogva érkezett a World War Z londoni premierjére Angelina Jolie. A film mellett azonban főképp Jolie-é és újdonsült kebleié volt a főszerep. A színésznő műtétjét követően látványosan nagyobb melleket kapott.

Jolie fekete, hátán teljesen kivágott estélyije alatt nem viselt melltartót, külföldi lapok szerint keblei szemlátomást nagyobbak lettek, mint az eredetiek. Megkerestük dr. Kovács Annamária plasztikai sebészt, hogy a képek alapos szemügyre vétele után mondja el nekünk, a hatgyermekes anyuka nem választott-e túl nagy méretű implantátumokat vékonyka alakjához. „Igen, láthatóan nagyobb méretű implantátumok lettek kiválasztva, mint az eredeti térfogatú mellei voltak. A méretválasztás a páciens privilégiuma, tehát az adottságokat figyelembe véve, nekünk, plasztikai sebészeknek mérlegelnünk kell a lehetőségeket. Nem a köbcenti és nem a melltartóméret a mérvadó, hanem a páciens centiméterekben megadott testi méretei számítanak” – kezdte a doktornő, majd részletesen elmesélte, hogyan is zajlik a megfelelő implantátum kiválasztása.

Az eredetinél nagyobb kebleket kapott Angelina Jolie

„Figyelembe kell vennünk a mellkas átmérőjét, az eredeti mell térfogatát, a szövetek rugalmasságát, tágulékonyságát, azt, hogy a mell bőre, a mell mirigyállománya vagy az izom alá történik a behelyezés, illetve eltávolítás után a mellkas izomzata és a bőr-izom lebeny alá is kerülhet az implantátum. Valószínűleg nála a mell izomzata alá történő implantátumbeültetést választották rekonstrukciós műtéti megoldásként, amelynél meglepően nagy térfogatú implantátumot kell alkalmazni, hogy kitöltse a rendelkezésre álló teret” – mondta el dr. Kovács Annamária, aki többek mellett Tóth Gabi mellnagyobbító műtétjét is végezte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top