Sztárok

Egyre szexisebb Mádai Vivien – fotó

Új párja nélkül érkezett a Starfactory szombati díszbemutatójára Mádai Vivien, aki nemrégiben igazolt az MTVA-hoz. Kijelenthetjük, a váltás jót tett a műsorvezetőnek.

Fehér kosztümben villantotta meg izmos lábait Mádai Vivien, akinek számos változás történt az életében az elmúlt hónapokban. Az új kihívások pedig szemlátomást jót tettek a Legenda című műsor műsorvezetőjének, akit korábban rengeteg támadás ért fölös kilói miatt. Rossz nyelvek szerint az RTL Klub is ezért cserélte őt Adára a Reflektor című magazinműsorban. Vivi azonban most jobban néz ki, mint valaha. Rengeteget sportol, fut, squashol vagy épp kangoozik, és emellett olyan speciális testkezelésre is jár, ahol tű és áram segítségével szabadul meg a felesleges kilóktól. „Új kihívás, új lehetőség, új boldogság. Szárnyalok, ki vagyok virulva. Belül is rendben vagyok, azonban ez csak a munkának köszönhető. Egyelőre nincs új szerelem az életemben, de nyitott vagyok”nyilatkozta korábban a Nők Lapja Cafénak az MTVA műsorvezetője, akinek mostanra azonban egy új kapcsolat is beköszöntött az életébe.

Egyre szexisebb Mádai Vivien - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top