Sztárok

Világsztárral forgat Fenyő Iván

Komoly feladattal bízta meg a neves brit rendező Fenyő Ivánt. A SuperMokka műsorvezetője a Borgiák című világhírű sorozatba is bekerült.

Fenyő Iván olyan filmes nagyágyúk mellett dolgozhat, mint az Oscar-díjas Jeremy Irons vagy a világhírű brit rendező, Jon Amiel. A magyar színész – akinek a húga a Voice-ban indult – egy Florentine nevű vívómester szerepét játssza, aki az egyik jelenetben leiskolázza az egyik főhőst. Sőt Iván alakítása olyannyira tetszett Amielnek, hogy a Borgiák trailerébe is bevágta a jelenetet – írja a Blikk. „Eleinte csak egy szimpla vívójelenetről volt szó, de amikor a rendező megnézett és megismert, azt mondta, ad kétoldalnyi szöveget, de ehhez részt kell vegyek nála egy külön castingon” – mesélte a napját jógázással indító színész, aki végül megkapta a szerepet. Elmondása szerint mivel világhírű sorozatról van szó, ez egy újabb előrelépést jelent a karrierjében.

Fotó:  TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top