Sztárok

Színházban is debütál az énekesnő

Izgatottan várja a Starfactory premierjét Nagy Adri, aki most kezdte el élvezni a színészetet.

Nagy Adri egy hete kezdte élvezni„Rami sokkal érzékenyebb, mint én”

Június 4-én debütál színésznőként a Starfactory című darabban az egykori megasztáros. „Sokan párhuzamot vontak köztem és a karakterem, Ramóna között, mert ez a darab is egy tehetségkutatót mutat be, és Rami is vidéki lány, ahogy én is. A próbák alatt azonban rájöttem, hogy teljesen más személyiségek vagyunk, ezért nem volt egyszerű átélnem a szerepet. Körülbelül egy hete kezdtem igazán átérezni a karakterem életét, és azóta élvezem, hogy milyen is színészként a színpadon állni” – mesélte Nagy Adri, aki Puskás Petivel is csókot vált majd a darabban.

Párja nem féltékeny
„Nagyon féltem a csókjelenettől, azt hittem, képtelen leszek rá. Annyira rendben van a magánéletem, hogy nem is tudok ránézni más férfire, de szerencsére a partnereim nagyon korrektek voltak és sokat segítettek abban, hogy hogyan lehet ebbe belerázódni. A párom is tolerálja ezt, sokat viccelődtünk is ezzel kapcsolatosan. Egyébként a premieremre a családomon és rajta kívül az ő családja is eljön” –
mondta az énekesnő, aki Heilig Gábor és Eszményi Viktória fiával alkot egy párt már hónapok óta.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top