Sztárok

Harry herceg barátnője miatt áll a bál

Ismét botrányba keveredett Harry herceg, igaz, ezúttal csak közvetve. Kedvese, Cressida Bonas miatt főhet a feje.

Harry és Vilmos herceg barátai máris nagybátyjuk, András herceg egykori feleségéhez, a botrányairól elhíresült Sarah „Fergie” Fergusonhoz hasonlítják a fiatal lányt, akiről a Now magazin gyűjtött össze egy botrányos fotósorozatot.

Harry herceg kedvese miatt főhet a királyi család feje - fotó

A képek tanúsága szerint Cressida, akárcsak Harry herceg, nem veti meg a vad bulikat és az alkoholt. II. Erzsébet már a kezdődő románcot sem nézte jó szemmel: bár Bonas nemesi családból származik, az édesanyja múltja sem makulátlan.

Harry herceg kedvese miatt főhet a királyi család feje - fotó

Ráadásul Harry herceg sem nyerné el a legvisszafogottabb királyi sarj címét, hisz botrányaival folyton fejfájást okoz 87 éves nagyanyjának. Nemrégiben például videoüzenetben kért bocsánatot az egész családtól egy balul sikerült Las Vegas-i éjszaka miatt. A királynő tehát jogosan tart attól, hogy a fiatalok ahelyett, hogy jó irányba terelnék egymást, közösen okoznak majd újabb kínos pillanatokat a Windsor család életében.

Harry herceg kedvese miatt főhet a királyi család feje - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top