Sztárok

Extrém ruhában villantott J. Lo – fotó

A kétgyermekes anyuka nem sokat bízott a képzeletre legutóbbi fellépésén. Extrém fellépőruhája sokakat meghökkentett.

Elképesztő show-val bizonyította Jennifer Lopez, hogy 43 évesen két gyermek után még mindig bombaformában van. Marc Anthony egykori felesége a Britain’s got talent című tehetségkutatóban adta elő legújabb slágerét, és bizony sokaknak elállt a szava a produkció közben. Na nemcsak azért, mert túl a negyedik x-en húszéveseket megszégyenítő energiával táncolta végig a dalt, hanem mert egy igencsak sokat mutató ruhában állt a színpadra.

Feneket villantott Jennifer Lopez - fotó

J. Lo tangás dressze nem sokat bízott a fantáziára. Ráadásul ezt még egy olyan fekete, combig érő bőrcsizmával is megspékelte, amit Micsoda nő!-ként, még Julia Roberts is megirigyelt volna.

Feneket villantott Jennifer Lopez - fotó

A produkció végén Amanda Holden, akinek korábban a magyar Attractiontől akadt el a szava, most Lopez miatt jött izgalomba. „Nehezen jutok szóhoz. J. Lo feneke. Szívesen beleharapnék! Fantasztikus volt!” – kacérkodott a zsűritag Lopezzel, aki a lélegzetelállító előadás után fiatal fiújával tért vissza a hotelbe.

Feneket villantott Jennifer Lopez - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top