Sztárok

Kiosztották egymást a Hal a tortán szereplői

Kovács Lázár és Kaszás Géza újra egy műsorban, a Hal a tortánban egymást felülmúlva próbálják meg elkápráztatni a versenyzőtársak ízlelőbimbóit. És bizony sokszor csipkelődtek egymással.

Fotók a Hal a tortán forgatásáról! – Galéria

Ezen a héten profi és amatőr, de a szakmához valahogy mégis kötődő szakácsok csapnak össze a SuperTV2 Hal a tortán című műsorában. Demcsák Zsuzsa, Gombos Edina és Kaszás Géza a lelkes amatőröket, míg Buday Péter és Kovács Lázár a szakmai oldalt képviselik. Bár Lázár szerint hála neki, már Kaszás is profinak számít. „Én a profik közé sorolom Gézát, mert annyi trükköt ellesett már tőlem az elmúlt évek alatt, sok minden tanítottam neki” – kezdte élcelődve A Nagy Duett egykori énekes sztárséfje, aki különleges ételekkel készült vendégeinek. „Nem fogtam vissza magam, nem a verseny miatt, hanem hogy kedvezzek a többieknek, és olyan ételeket, alapanyagokat, ízesítőket is megismerhessenek, amikkel még nem találkoztak” – árulta el a néhány hónapja combizom-szakadást szenvedett séf. „Mivel mindenkinél nagyon jó volt a hangulat, a forgatások alatt osztottuk egymást rendesen, a lányok is feldobtak egy-két magas labdát, amit mi le is csaptunk, úgyhogy rengeteg  poénra számíthatnak a nézők.”

Kiosztották egymást a Hal a tortán szereplői
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top