Sztárok

Ilyen luxussal várta vacsoravendégeit Fásy Ádám

Pazar vacsorával rukkolt elő a mulatós zene királya a Hal a tortán adásában. Arany evőeszközzel terített, az estét pedig tűzijátékkal zárta.

Fejedelmi fogásokkal és főúri pompával kápráztatta el vendégeit a Hal a tortán adásában Fásy Ádám – írja a Blikk. A mulatós zene királya Zsolnay-porcelánnal és 24 karátos arannyal bevont evőeszközkészlettel terített a vendégeinek. Saját készítésű sonkát, szalámit és szamócafagylaltot, Fásy-pálinkát, legalább hatféle húst kínált, mindemellett pedig dalt írt a vacsoravendégeinek, sőt az asztali szalvétákba is belehímeztette a nevüket. Zenés fogadtatásról is gondoskodott: az ajtóban Európa egyik legjobb gitárosa, Horváth János játékát élvezhették a hozzá érkezők. Az estét pedig egy káprázatos tűzijátékkal zárta az egykori szépségguru, aki két éve botránykönyvet adott ki. Még a Nagy Duett sztárja, Bangó Margit is fejet hajtott Fásy előtt, mondván: „pénzt, energiát, fáradságot nem kímélve mindent eléjük tett”.

Fotó:  TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top