Sztárok

Bukta a pénzét Vastag Csaba

Az X-Faktor győztese is bedőlt az egészségmegőrző termékek forgalmazóinak. Más hírességekhez hasonlóan az énekes is befektetett az "isteni kapszulába", ám pórul járt.

Nemcsak Bálint Antónia bukta el a pénzét a „kapszulás bizniszben”, más hírességek is az ő sorsára jutottak. Vastag Csaba is a károsultak között szerepel, ám ő kisebb összeggel váltotta meg tagságát a hálózatépítő rendszerben. Mint a Bors az énekes menedzserétől, Posztobányi Andortól megtudta, a Szombat esti láz győztese tanul az esetből, s régen túllépett a bedőlt befektetésén. Állítólag az Operettszínház sztárja, Mészáros Árpád Zsolt – aki nemrégen szakított gyermekei anyjával – és az Irigy Hónaljmirigy Sipos testvérei is hasonlóképpen jártak, Cseke Katinka viszont gyanút fogott, és időben kiszállt a hálózatépítő rendszerből. A Bors úgy értesült, hogy egy, a szakmában hiteles, zenészként is ismert férfi nevével „csalták be” az áldozatok többségét a piramisjátékba.

Bukta a pénzét Vastag Csaba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top