nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Hoppá! Még ő is megvédte ByeAlex produkcióját

Hoppá! Még ő is megvédte ByeAlex produkcióját

Már azok is szurkolnak a magyar énekesnek, akik eddig nem tartották a legjobb választásnak ByeAlexet. Te nézed az Eurovízió szombati döntőjét?
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Egy fülbemászó dallal jutott a döntőbe ByeAlex, aki most azokat is meggyőzte arról, hogy helye van az Eurovíziós Dalversenyben, akik eddig nem tartoztak a rajongói közé. Ilyen ember Nagy Feró, aki korábban kritizálta Alexet, rossz paródiának minősítette. Most azonban már szívből szurkol neki. „Hála istennek, továbbjutott. Szerintem nagyon jó színfoltja ennek a mezőnynek. Magyarország megmutatta: nem áll be az európai mainstream vonalba, amely egyre gusztustalanabb. Nem énekelte halálra magát, egyszerűen előadta a dalát, és ez tök jó” – fejtette ki véleményét a Borsnak a Beatrice frontembere.

Hoppá! Még ő is megvédte ByeAlex produkcióját

 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon