nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Kocsmázott Katalin hercegné

Kocsmázott Katalin hercegné

Alkoholt ivott az áldott állapotban lévő Katalin hercegné? Udvartartása mindenkit megnyugtatott, erről nincs szó. Katalin csupán vacsorázott abban a kocsmában, ahová férjével együtt betértek a napokban.
NLCafé
f Ajánlom

Kocsmázott Katalin hercegnéAz elmúlt két hétben a cambridge-i hercegné több alkalommal is megjelent a nyilvánosság előtt szerte az Egyesült Királyságban. Elegánsan, mosolyogva, tűsarkúban, ahogyan az elvárható a divat nagyasszonyától. Nem csoda, hogy a hetedik hónapban lévő hercegné ezután egy kis nyugalomra vágyott, ezért csatlakozott férjéhez a walesi Anglesey-szigeten, ahol Vilmos helikopterpilótaként egy mentőegységnél dolgozik.

Már a házasságkötésük előtt is jártak itt, és már akkor is a Fehér sas nevű kocsma volt a kedvenc helyük. Csütörtök este kettesben tértek be ide. A lapok persze azonnal közölték, hogy este „kocsmázni” ment a hercegi pár. Így Vilmos és neje szóvivője közölte: Katalin nem ivott alkoholt, csak vacsorázott. Mindez azért érthetetlen, mert a hercegné eddig is értelmes, felelősségteljes döntéseket hozott, ráadásul köztudott róla, hogy nem is szereti az alkoholt, hivatalos fogadásokon is a protokoll előírásai szerint csak belekortyol az italába.

 

Megosztás Facebookon