Sztárok

Szupermodellel forgat reklámot Éder Krisztián

4G segíti a nemzetközi stáb munkáját.

Ebergényi Réka szupermodellel forgat rövidesen nemzetközi koprodukcióban készülő reklámfilmet Éder Krisztián. „Szerencsére már adott olyan eszköz, amellyel a különböző országokban dolgozó résztvevők úgy tudnak megbeszélést tartani, mintha csak egy irodában ülnének: a szupergyors mobilinternet-szolgáltatásnak köszönhetően akár HD-minőségben tudunk videokonferenciát tartani, és megosztani egymással a különböző ötleteinket” – mondja Krisztián.

A hálózat kapacitását a munkafolyamat későbbi fázisaiban is erősen igénybe veszik: az olyan nagy méretű fájlokat, mint a videorészletek és grafikai elemek, a lehető legjobb minőségben és minél gyorsabban kell eljuttatniuk egymáshoz. „Az utómunkálatok során, a határidők tartása miatt ez különösen fontos” – teszi hozzá. Mindehhez pedig szükség van a jelenlegi legkorszerűbb és leginkább kompromisszummentes mobilnet-szolgáltatásra: ez a 4G/LTE.

Ráadásul ma már egyáltalán nem csak netstick és notebook biztosítja a mobilinternetezés nyújtotta szabadságot; számos egyéb eszközzel, okostelefonnal és táblagéppel is kihasználható a 4G/LTE szolgáltatás minden előnye.

A 4G/LTE szolgáltatás sikeréhez négy dolognak kell egyszerre jelen lennie: a jó minőségű hálózatnak, a megfelelő készülékeknek és díjcsomagoknak, valamint a jó tartalomnak. A Telekom mára a hazai lakosság 27%-a számára elérhetővé tette a legkorszerűbb 4G/LTE hálózatát, beleértve Budapestet (99%-os kültéri lefedettséggel). Tervei szerint év végéig további vidéki településeken biztosítja a 4G/LTE lefedettséget, és ezzel a magyar lakosság közel 40 százaléka számára elérhetővé teszi a szolgáltatást (kültéren1).

További információk!

 

1Kültéri lakossági lefedettség %: a lakosság bejelentett lakcíme szerinti lakossági eloszlástérkép alapján a kültéren lefedettnek tekintett pontok által meghatározott területeken élő lakosok számának és a teljes lakosságnak a százalékos aránya. A megadott területen a mobil internet szolgáltatás épületen kívül igénybe vehető. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top