Sztárok

Harry herceg kifecsegte Vilmosék titkát

Harry herceg elszólta magát a jövendőbeli kis trónörökös nemét illetően. Így már nemcsak a nemrégiben vásárolt kék babakocsi, de a jövendőbeli nagybácsi is ráerősített a pletykákra, miszerint a hercegi pár kisfiút vár.

Harry herceg türelmetlenül várja, hogy végre nagybácsi legyen, és izgalmában még a száját sem tudja tartani – legalábbis ha hihetünk pletykás barátainak. A Daily Mail szerint ugyanis a herceg elszólta magát a baba nemét illetően. „Mindenkinek elújságolta, hogy Vilmos és Katalin kisfiút várnak, és hogy ő maga is örömmámorban úszik, amiért nemsokára karjába veheti unokaöccsét” – fecsegte ki a herceg egyik közeli ismerőse. A pletykás barát szerint Harry még azt is elárulta, hogy Katalin mindig is fiút szeretett volna, és bár sokáig tartott, de már a névben is megegyeztek Vilmossal. Azonban nem csak Harry az egyetlen nagyszájú rokon az ifjú szülők körül. A trónörökös unokatestvére, Eugénia hercegnő is lépten-nyomon újságolja mindenkinek, hogy Katalin hercegné fiúval várandós. „A királyi családhoz tartozó legbelsőbb körök pontosan tudják, hogy fiú lesz a kicsi. Fékevesztett vásárlásba is kezdtek, úgyhogy minden nagyon kék lesz a család otthonában” – tette hozzá a királyi család egyik alkalmazottja.

Harry herceg kifecsegte Vilmosék titkát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top