Sztárok

Rippel Feriék elárulták, mi vezetett a válásukig

Rippel Feriék elárulták, mi minden vezetett a válásukig. Vivien már nem tudna megbocsátani.

Rippel Feri és volt párja, Vivien már úgy érzik, mindketten boldogabbak, mióta külön folytatják az életüket, írja a Bors. Házasságukért sokat küzdöttek ugyan, de olyan problémákkal is szembe kellett nézniük, amit nem bírt ki a kapcsolat.
Rippel Ferinek volt olyan időszaka, amikor jóval többet ivott a kelleténél. „Elkezdtem inni. Két-három vagy hat hónapig, nem is emlékszem. Vivi próbált jó útra téríteni, hiába. Elaltattam a gyermekemet, elővettem a boromat, beültem a számítógép elé és ittam” – árulta el, Vivien pedig hozzátette, hogy ez bizony azt jelentette, egészen hajnali 3-4-ig az alkohol társaságában töltötte férje az éjszakákat.
Mint a napilap írja, Viviennek időközben már volt egy rövidebb kapcsolata, ami véget is ért, de egymással a pár már nem tudná elképzelni a közös jövőt. „Az már elmúlt. Nem tudnám ezt a fél évet megbocsátani. Soha többé…” – mondta kettőjükről.

Rippel Feriék elárulták, mi vezetett a válásukig

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top