Sztárok

Hiába hívja Pál Dénest volt párja

Hiába hívja Pál Dénest, a Voice nyertesét Agárdi Szilvia, aki a műsorban és későbbi fellépések során is Dénes párjaként lépett fel. A két fiatal már teljesen elsodródott egymástól.

Hiába próbálja már felvenni a kapcsolatot Pál Dénessel Agárdi Szilvi, a két fiatalt, úgy tűnik, annyira elsodorták egymástól az események, hogy ez a mélynek induló barátságot is próbára teszi. „A többiekkel próbálom tartani a kapcsolatot, persze sokan nagyon elfoglaltak közülük, így velük érthetően nehezebb ezt megoldani. Dénessel is ez a helyzet, de nincs ezzel baj, hiszen mindenki a saját pályafutását építi” – mesélte a lány a Blikknek arról, mennyire sikerült megőrizni a műsor során kialakult kapcsolatokat.
Szilvinek mindenesetre nincs sok ideje arra, hogy szomorkodjon, naptára ugyanis tele van fellépésekkel, már júliusra is vannak lekötött koncertjei, ami nagyon lelkesíti őt, és egyre magabiztosabban mozog már a színpadon is.

Hiába hívja Pál Dénest volt párja

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top