Sztárok

Végre megkapta nyereménylakását VV Attila

A Való Világ győztese hamarosan elhagyhatja a szállodát, ahol több mint egy évig élt. VV Attila végre a saját otthonába költözhet, bár azt még fel kell újítani.

Több mint egyéves várakozás után a napokban búcsút inthet szállodai szobájának VV Attila. A VV5 győztese ugyanis végre rátalált álmai otthonára, amelyet az RTL Klubtól kap meg nyereményként. A 34 éves VV-hős eredetileg egy zuglói lakóparkba költözött volna, de mivel a csatorna és a kivitelező közötti szerződés meghiúsult, Attilának mostanáig kellett várni a nyereményére. Mint a Blikk megtudta, a valóságshow-sztár már a szerződést is aláírta, így a jövő héten már elfoglalhatja új otthonát. Előbb azonban fel kell újítania, hogy úgy nézzen ki, ahogy megálmodta. „Egy ideje már tervezgetem, milyen is legyen. Bőven van mit alakítani rajta, úgyhogy szükségem lesz egy kis időre, mire tényleg úgy néz majd ki, ahogy én azt megálmodtam” – mondta a VV-győztes, aki titokban hónapokig járt Kingával. Az RTL Klubnál is megerősítették a hírt, miszerint megvan Attila nyereménylakása, amit hamarosan be is mutatnak a nézőknek.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top