Sztárok

Újra összejött férjével az egykori RTL-es

Szakításuk ellenére egyre gyakrabban találkozik férjével Mádai Vivien. A magánéleti problémái miatt kikerekedett műsorvezető szerint elkapkodták a házasságot.

Újra találkozgat a férjével Mádai Vivien. A műsorvezető és Dávid Bence televíziós szerkesztő egy éve szakítottak egymással, de hivatalosan nem bontották fel házasságukat. Mádai Vivien nehéz időszakot tud maga mögött: egy hónappal ezelőtt elküldték az RTL Klubtól, valószínűleg azért, mert a magánéleti gondjai miatt az utóbbi időben kikerekedett. A tévés ugyanis alig 8 hónapos együttélés után szakított a férjével. Az elmúlt időszakban azonban felröppentek pletykák a pár meghitt találkozóiról. Vivien már nem is titkolja, adtak egy újabb esélyt maguknak. „Jól érezzük magunkat egymás társaságában. Hogy mi lesz ebből, arról még korai beszélni, de jól alakulnak a dolgaink” – árulta el a Borsnak a köztévéhez igazolt műsorvezető, aki a Magyar Nemzeti Múzeum sajtósa lett.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top