Sztárok

Kirabolták a Barátok közt sztárját

Az öltözőből lovasították meg Csomor Csilla pénztárcáját. A színésznő dühös, hiszen még beszélgetett is a tolvajjal, de akkor még nem tudta, mire készül.

Kifosztották Csomor Csillát. A Barátok közt egykori sztárja éppen a szentendrei Pest Megyei Könyvtárban játszott, miközben a tolvaj kifigyelte az öltözőt, ahol a színésznő készülődött, és meglépett a tárcájával. Az egykori sorozatsztár azt is tudja, ki volt a tettes, ugyanis az incidens előtt nem sokkal váltott néhány szót az elkövetővel. „Szinte sokkoltak a történtek! Tudom, hogy sokan átestek már hasonló szituáción, azonban számomra ez volt az első ilyen eset. (…) A legrosszabb az, hogy amíg én teszem a dolgom, addig más megkárosít” – panaszkodott a Blikknek. Az elkövetőről azt hitte, az intézmény egyik dolgozója, hiszen ott állt az öltözője előtt, a színésznő pedig abban a hitben volt, hogy csak nem engednek be akárkit a backstage-be. Mint mondja, tanult az esetből, ezentúl sokkal jobban figyel majd az értékeire.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top