Sztárok

Kínos helyzetbe hozták kollégái Szandit

Kínos helyzetbe hozták és kinevették zsűritársai Szandit, aki néhány másodperc feszengő mosoly után úgy döntött, inkább velük együtt nevet.

Ikerpár lepte meg népénekkel Az ének iskolája tanári karát. Gábor és Rafael közösen énekelnek egészen kicsi koruk óta, nagy sikereket érve el népdalversenyeken is. Hajós András szerint produkciójuk igazi férfimunka volt, úgy énekeltek, olyan kiállással, ahogyan azt a felnőtt legények teszik.

A meghatott zsűri dicsérete, a fiúk német származására utalva elhangzott a kérdés, vajon a népdalokon kívül milyen zenét énekelnek és hallgatnak, van-e közöttük német is. Szandi el is dúdolt egy slágert, amit Gáborék ugyan felismertek, de azt mondták, énekelni nem szeretnék. Hajós csapta le a a többiek helyett a magas labdát: „Igen, mert van ízlésük” – mondta. A többiek hangos nevetésben törtek ki, Szandi pedig néhány másodpercig csak udvarias mosolygásra maradt képes. Az ikerpár tanításától viszont nem ment el a kedve, Szandi veszi szárnyai alá a továbbjutott fiúkat.

Kínos helyzetbe hozták kollégái Szandit

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top