Sztárok

Brutálisan lefogyott Aguilera

Sokáig támadták pluszkilói miatt, Christina Aguilera azonban úgy is jól érezte magát. Mostanra azonban visszanyerte régi alakját.

Világéletében a nádszálkarcsú nők közé tartozott Christina Aguilera, a terhességgel járó pluszkilók azonban még az amerikai szupersztárt sem kerülték el. Ő azonban mindvégig büszkén vállalta kigömbölyödött formáit, sőt kifejezetten élvezte, hogy végre nem kell odafigyelnie arra, hogy mit eszik. „Ecuadori születésű vagyok, mégis mindenki szemében én voltam a szőke, kék szemű, vékony lány. Az első két albumom idején oda is kellett figyelnem, hogy ne hízzak el, hiszen a producereim mindig azt mondogatták, hogy egy-két pluszkiló is befolyásolhatja, mennyire fogynak az albumok vagy épp a koncertjegyek. Ma már ez nem számít, úgyhogy az új albumom munkálatai kezdetén közöltem is mindenkivel: szokjatok hozzá, hogy egy duci lánnyal dolgoztok együtt. Ez van, vegyétek tudomásul” – nyilatkozta tavaly októberben a Billboard internetes portálnak. A harminckét éves énekesnő most mégis megszabadult pluszkilóitól és a Time magazin gáláján szexisen pózolt fekete, Victoria Beckham tervezte ruhájában.

 
2012-ben
2012-ben
 
Idén április 23-án
Idén április 23-án

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top