Sztárok

Ilyen vagány Judy kislánya – fotók

A nyárias idő mindenkit a szabadba csábított. Judy kislányával medveparkba ment, Majka és Dundika pedig az Állatkertbe vitte a család legifjabb tagját.

További képek a galériában!
További képek a galériában!

Judyék hétvégi programnak a veresegyházi medveparkot választották, bár az énekesnő elmondása szerint másfél éves kislányát, Maját a csúszdapark egyelőre jobban izgalomba hozta, mint a nagy, szőrös mackók. „Én jobban élveztem, mint ő. Születésétől kezdve hozzá van szokva, hogy állatok veszik körül, de egyelőre nem nagyon tud különbséget tenni köztük. Még nem tudja, mi fán terem a maci. Félelemérzete sincs, úgyhogy simán benyúlt volna a kerítésen, hogy megsimogassa őket. Megnéztük a farkasokat is, de leginkább a medveotthonban található csúszdapark hozta lázba” – mesélte Judy a Nők Lapja Cafénak.

Nem ők voltak az egyetlenek, akik a cuki állatos program mellett tették le voksukat. Majka és párja, Dundika az Állatkertbe vitte a család legifjabb tagját. „Általában vasárnap tudunk csak közös programokat csinálni, azt is úgy, hogy Peti hajnalban ér haza, és reggel sokáig alszik. Bár amióta Marián már nagyobb, hiába reggel hatkor kerül ágyba, tizenegykor már fent van, hogy minél több időt a fiával tölthessen. Ilyenkor összenőnek. Most hétvégén az Állatkertbe mentünk, Marián nagyon élvezte. Nagy érdeklődéssel fogadta az állatokat, főleg a majmokat imádja, azokért nagyon odavan. Amikor az egyik nagy gorilla közel ment az üveghez, akkor egyből az apja ölébe ugrott, és onnan már bátrabban nézelődött” – avatta be a családi program részleteibe az olvasókat Dundika.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top