Sztárok

Egymásnak estek a TV2 sztárjai

Egymásnak estek a TV2 sztárjai: komoly küzdelmeket folytatott a tanári kar a TV2 új tehetségkutatójában, Az ének iskolájában.

Egymásnak estek a TV2 sztárjaiA sok tehetségkutató után új színfoltként indult el Az ének iskolája című műsor a TV2-n, melyben gyerekek lépnek fel, hogy aztán a zsűri, pontosabban a tanári kar egyes tagjai segítsék őket a fejlődésükben és még többet megtanulni az éneklésről. A műsor a korábbi tehetségkutatókkal ellentétben most nélkülözi az előválogatókon kiesett jelentkezőket, hiszen nem célja, hogy a kicsiket kínos helyzetbe hozza, sokkal inkább az, hogy megmutassa, mennyi tehetséges iskolás él közöttünk.

A tanárokat rögtön az első adásban sorra érték a meglepetések. Olyan különleges tehetségekkel találkoztak, hogy hosszas vitában tudták csak eldönteni, melyik énekes kinek a csapatába kerüljön. A legtöbb gyerekért ugyanis mindannyian elszántan küzdöttek. 

„Nekem három gyerekem van” – próbált érvelni az egyik versenyzőnél Szandi. „Na és? Nekem pedig mongol futóegerem van változó létszámban – szállt be a küzdelembe Szulák Andi. – Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy én leszek a tanára!” Az érzelmek többször is elragadták Hajós Andrást, Szulák Andreát, Szandit és Király Viktort, így Hajós az egyik vita során meg is jegyezte: „Látom, észérvek nincsenek is, csak a lekiabálás.” Szulák Andit sem kellett persze félteni, mert bár az egyik kislánynál Hajós előre leszögezte, hogy hiába harcol Szulák, ő fog győztesen kikerülni a küzdelemből, az énekesnő azért rögtön meg is jegyezte, hogy Hajósból csak a macsó sovinizmus beszél.

A viták persze lelkesedésből fakadtak, és komolyabb nézeteltérés sem alakult ki. Egyszerűen a zsűri és a műsort vezető osztályfőnök, Fridi is a sok tehetség hatása alá került, hiszen nemcsak ügyesek, de meglepőek és cukik is voltak. A produkciók pedig egész biztosan mosolyt csaltak a nézők arcára is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top