Sztárok

VV Éva a rendőrök előtt kapott pánikrohamot

VV Éva újabb balhés találkozáson van túl volt szomszédjával: a helyszínre rendőröket hívott, akiknek a szeme láttára omlott össze és kapott pánikrohamot.

VV Éva azért utazott tegnap Budapestre, hogy visszakérje volt szomszédjától a személyes holmijait, attól a Tibortól, akinek nemrég még szexet ígért szállásért cserébe, írja a Blikk. A szokásos menetrend szerint azonban ez a találkozás sem telt el balhé nélkül, Éva pedig a veszekedés hevében kihívta a rendőrséget. „A cuccai a kocsimban voltak, de onnan ellopták” – ezzel magyarázta a volt szomszéd, miért is nem adja vissza az alkohol és nyugtatók iránt elkötelezett volt VV-s cuccait. A ház lakóinak valószínűleg már a folyosói ordibálás is bőven elég lehetett, de a java még csak most jött, a rendőrökkel a lakásba mehetett ugyanis Éva, aki a helyszínen pánikrohamot kapott. „Vigyék el bilincsben, ő vert meg, nem normális” – kiabálta a lány, akinél az verte ki a biztosítékot, hogy volt szállásadója a lakás átkutatása alatt darabokra törte a mobiltelefonját. „Széttörte a telefonom! Senkit nem tudok majd hívni. Most nekimegyek, esküszöm” – hajtogatta Éva. A járőrök felajánlották, hogy mentőt hívnak, de Éva nem élt a lehetőséggel, hanem inkább megvárta, hogy pasija jöjjön érte.

VV Éva a rendőrök előtt kapott pánikrohamot

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top