Sztárok

Ezért bocsát meg Király Viktor Fridinek

Fridi a Megasztárban zsűritagként szerepelt, amikor Király Viktor még versenyzőként állt a színpadon. Az énekes az akkori sérelmeket nehezen tudja megbocsátani.

„Sándor a verseny végén már egyértelműen kimutatta, hogy Dáviddal szimpatizál” – emlékszik a napokban megsérült Király Viktor a Megasztár 4-re, ahol Fekete Dáviddal küzdött a nézők és a zsűri kegyeiért. Akkor Fridi nem titkolta, hogy Dávidnak drukkol, demonstrálta a véleményét, autót is vett a fiúnak. Most a két sztár együtt dolgozik Az ének iskolája című műsorban. „Viktor érezhetően tartott Friditől, kezdetben talán ezért volt feszültebb a viszony köztük” – nyilatkozta a Blikknek a műsor egyik résztvevője. Viktor viszont elmondta, hogy lassan ugyan, de feledi a régi sérelmeket. „Kis tüske maradt bennem, de a felvételek közben jobban megismertem Sándort, így feloldódik a dolog” – mondja Viktor, aki azt is elismerte, hogy Fridi nagyon jól kezeli a gyerekeket, és sokat segít a kicsik gátlásainak feloldásában.

Ezért bocsát meg Király Viktor Fridinek

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top