Sztárok

Spanyol tehetségkutatót nyertek Rippelék

A magyarok a világ meghódítására készülnek. Az Attraction brit sikerei után kiderült, hogy újabb magyar művészek lopták be magukat ezúttal a spanyol szívekbe.

Napok óta a magyar árnyékszínház táncosainak sikerétől hangos a világsajtó. Mint megtudtuk, a Rippel fivérek is a legnagyobb titokban indultak el idén a spanyolországi Tú si que vales tehetségkutató műsorban. A gumitestű artista testvérek maguk sem gondolták, hogy egészen a döntőig menetelnek majd, sőt nagy fölénnyel meg is nyerik azt. „Érkezett hozzánk egy felkérés a spanyoloktól, miszerint láttak minket a YouTube-on, és szeretnének elhívni minket a versenybe. Addig a pontig, amíg ott nem voltunk, teljesen szkeptikusan kezeltük a dolgot. Úgy voltunk vele, hogy jó-jó, elmegyünk, aztán meglátjuk, mi lesz. Majd túljutottunk az elődöntőkön, és azt vettük észre, hogy ott állunk a döntőben, aztán kimondták a nevünket. Elismertek minket, nagy szeretettel fogadtak” – avatta be a Nők Lapja Café olvasóit sikereikbe Feri, akik most egy újabb nagy dobásra készül testvérével. „Meghívtak egy hasonló versenyre Franciaországba is. Negyvenévesek elmúltunk, a tanítványaink előtt ez a legjobb példa, hogy negyven után is van élet, nem kell és nem szabad feladni az álmainkat.” Feri és Viktor azonban itthon sem tétlenkedik, ugyanis a hétvégén rendezik meg az első ingyenes Cirkusz Expót, ahova szeretettel várják a sportolni vágyó közönséget.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top