Sztárok

Végrehajtónál a magyar színész ügye

Végrehajtóhoz került a kórházban lábadozó szinkronszínész, Minárovits Péter lakáshitele. Mióta kiderült, hogy megélhetési gondjai vannak, többen próbálnak segíteni rajta – írja a Blikk.

Egy egyetemista lány és híres kollégája, Seszták Szabolcs is gyűjtést akart szervezni a neves szinkronszínésznek, többen pedig azonnal pénzt utaltak volna a számlájára. Minárovits azonban csak azt szeretné, ha nem megalázóan kevés pénzért alkalmaznák – írja a Blikk. Mint arról korábban beszámoltunk, Minárovits kilátástalan anyagi helyzete miatt kedden került kórházba, epilepsziás rohammal.

„Az úgynevezett EEG-, a CT-, valamint a pszichológiai vizsgálat is megállapította, hogy semmi gubanc nincs a fejemben” – mondta a színész a Blikknek. A szinkronszínész azért került az anyagi csőd szélére, mert gyakran egy-egy munkája után csak egy-másfél hónappal kapta meg a nevetségesen alacsony gázsiját, ráadásul a bankszámláját is inkasszózták. „A minap SMS-t kaptam, hogy a lakáshitelem már a végrehajtónál van, de szerencsére vannak barátaim, akikre a legnagyobb bajban is számíthatok” – folytatta a színész, aki tudja: nem egyedül van ezzel az országban.

Végrehajtónál a magyar színész ügye

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top