Sztárok

Éjjel-Nappal Lali a VV-be is jelentkezett – fotó

Meglepő videóra bukkantunk. A Való Világ negyedik szériájának jelentkezői között megtaláltuk Kamarás Norbi és testvére, Gergő bemutatkozó videóját. Az Éjjel-nappal Budapest Lalijára elsőre rá se ismerni.

Norbi és tesója, Gergő a testvérek kategóriában jelentkezett az RTL Klub valóságshow-jába. Bár akkor nem járt sikerrel, mostanra egy ország ismerte meg és zárta a szívébe a budai albérlet szeleburdi lakóját. Norbi másfél évvel ezelőtt azonban még egészen másképp nézett ki. Kisfilmjükben a jóképű fiú igazi lányos anyák kedvenceként, tökéletesen belőtt, egyenes séróval győzködte a nézőket, hogy szavazzák be őt és öccsét a Való Világ villájába. Akkori és mostani sorozatbeli énje között pedig ég és föld a különbség: Norbi konszolidált, igényes fiúból szétszórt, bohókás hippivé változott. A bemutatkozó videóból az is kiderül, hogy a fiatal srácnak akkor ért véget egy kétéves kapcsolata, így szingliként hódíthatta volna meg a villa női szereplőinek szívét. Az sem derül már ki soha, hogy vajon a való életben is hasonlóan jó barátságot ápolt-e volna Anikóval, mint most a sorozatban.

Videó: Éjjel-Nappal Lali a VV-be is jelentkezett

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top