Sztárok

Hányingert kapott saját főztjétől a Hal a tortán sztárja

Vegetáriánus lévén még nem fogott húst a kezébe Joshi Bharat. A műsorvezető azonban a Hal a tortán kedvéért marhahúst készített, ám közben folyamatosan rosszullét kerülgette – írja a Bors.

Még családja 600 éves hagyományait is feladja a győzelemért Joshi Bharat, amikor a Hal a tortán adásában marhahúsból készült étellel vendégelte meg társait. A vegetáriánus műsorvezetőt, aki még soha nem evett húst, még most is hányinger kerülgeti, amikor visszaemlékszik a vacsorára. „El sem tudom képzelni, hogy valaha is meg tudnék enni egy állatot, nekem az olyan, mintha más embert kannibalizmusra kényszerítenének” – jelentette ki az indiai származású tévés, aki Erdélyi Mónikával kapott közös műsort. Joshi azonban minden ellenérzését legyűrve megfőzte a felesége által megtisztított húst, de csak gumikesztyűben tudta elviselni a hús érintését, a kóstolást pedig ugyancsak a nejére bízta. A lelkiismeret-furdalása azonban enyhült, amikor látta, mennyire ízlik vendégeinek az étel.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top