Sztárok

Összevitatkozott a szülésen Vilmos és Katalin

Furcsa kéréssel lepte meg feleségét Vilmos herceg: a leendő apuka ugyanis szeretné levideózni gyermekük születését, ám Katalin hercegné egyáltalán nincs elragadtatva az ötlettől – írja a The Stir internetes oldal.

Bár a baba érkezéséig még jó pár hónap hátra van, Vilmos herceg már most igen lelkes apukának bizonyul. Olyannyira, hogy a fejébe vette: megörökíti első gyermeke születését, és egy videokamerával követi végig a szülés minden pillanatát. Ifjú felesége azonban kevéssé lelkes az ötlettől. Katalin hercegné első gondolata ugyanis az volt: mi lesz, ha a felvétel illetéktelen kezekbe kerül. Nemrégiben egy világ csodálhatta a királyi ciciket, amikor egy olasz lesifotós lencsevégre kapta a monokiniző hercegnét, és ha a szülésen készülő videó rossz kezekbe kerülne, az bizonyára kiborítaná a kismamát. Bár Vilmos herceg reménykedik, hogy felesége a nagy napon meggondolja magát, Katalin egyelőre hajthatatlan.

Összevitatkozott a szülésen Vilmos és Katalin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top