Sztárok

Beteg kisfiúért harcol Tóth Vera

Összefogásra buzdít Tóth Vera. Az énekesnő jótékony koncertre készül, hogy zenésztársaival karöltve így próbáljanak meg segíteni egy utolsó stádiumban lévő rákos kisfiúnak.

Beteg kisfiúért harcol Tóth VeraNincs is annál szörnyűbb, mint amikor egy kisgyermek élete forog kockán. Így gondolja az énekesnő is, aki április hatodikán Bársony Bálint, Somló Tamás, Vastag Tomi és a Nemadomfel Együttes társaságában fakad majd dalra. A zenészek egy nyolcéves kisfiú, Mensági Géza külföldi klinikai kísérletben való részvételére gyűjtenek pénzt. A koncerten a hírességek mellett fellépnek majd a kisfiú osztály- és iskolatársai, valamint az esemény fővédnöke, Hoffman Tamás, Újbuda polgármestere. Verát nagyon megragadta a kis Géza története, akinél tavaly több csontot érintő rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak. A fiúcska utolsó reménye a külföldi kezelés, amihez az énekesnő Facebook-oldalán kért segítséget rajongóitól, követőitől. „Egy beteg gyermek mindig megrendíti az embert. Sokszor kérdezzük a Jóistentől, hogy miért? Miért nem élheti a gyerekek csodálatos, izgalmakkal teli, felhőtlen életét? Miért kell ekkora szenvedéseken átmennie egy 8 éves kisfiúnak? Nagy kérdés, de azt tudom, hogy megpróbálok neki segíteni a szenvedéseit megkönnyíteni. Ezért egy szombat délutáni koncertre hívlak Benneteket! Kérlek, osszátok az eseményt, így esélyt adhatunk a gyógyulásra!” – tette közzé falán Vera.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top