Sztárok

Minit villantott Katalin hercegné – fotók

Nagy feltűnést keltett öltözékével Katalin hercegné, aki ezúttal – tisztelegve a skót nép előtt – egy combközépig érő skót kockás kiskabátban érkezett meg Glasgow-ba, hogy férjével, Vilmos herceggel együtt körbejárják a 2014-es Brit Nemzetközösségi Játékok egyik helyszínét.

A hercegnét már számtalan kritika érte, sokak szerint ugyanis nem mindig öltözködik a címének megfelelően. A konzervatív angol társadalom gyakran süti rá a bélyeget, hogy túl kihívó, vagy épp feltűnő. Bár Kate sokkal inkább igyekszik megfelelni az elvárásoknak, mint egykori anyósa, azért ő sem adja magát könnyen, és szívesen vesz fel kedvéhez illő ruhákat. A minikabát szerintünk pedig kifejezetten jól áll az áldott állapotban lévő hercegnőnek, aki bár már a hatodik hónapban jár, egyelőre épphogy csak gömbölyödik. A kismama láthatóan sugárzik a boldogságtól, és egyáltalán nem esik nehezére, hogy a kétnapos glasgow-i tartózkodásuk során számtalan helyszínen tiszteletét tegye.

Minit villantott Katalin hercegné - fotók
Minit villantott Katalin hercegné - fotók

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top