Sztárok

Kiskorú perli Hajdút – milliókat követel

A műsorvezető szerint elképesztő, hogy Komár László exe az egész világnak nekimegy. A táncdalénekes kislányának édesanyja ötmillió forintos kártérítést követel a műsorvezetőtől – írja a Blikk.

„Komár Erzsébet akármennyi pert indíthat ellenem és a cégem ellen. Sem én, sem Komár Laci többi barátja ezt soha nem fogja elfelejteni neki” – jelentette ki az immár személyesen is alperessé vált Hajdú Péter, akinek műsorgyártó cégét még tavaly perelte be Komár László volt felesége. Mint Hajdú ügyvédje, Mester Csaba elmondta, a felperes jogi képviselője a peren kívüli megegyezést szorgalmazta, de ezt a műsorvezető-producer visszautasította. A Blikk úgy értesült, Komár exe már nemcsak egy, hanem három Frizbi-adás miatt pereli Hajdút, mert a keresetet kiterjesztette arra a márciusi műsorra, amikor a tavaly elhunyt táncdalénekes özvegye, Kriszta is a showman vendége volt. Sőt már nemcsak Komár volt felesége, hanem Komár kiskorú lánya, a 9 éves Karolina is felperes lett, mert a krisztás adás állítólag az ő személyiségi jogait is sértette.

Ötmilliót követelnek Hajdútól

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top