Sztárok

Viszály tört ki Cipő családjában

Nem csak a Republic jövője miatt robbant ki konfliktus. A hozzátartozók között már a temetéssel kapcsolatban is nézeteltérések támadtak - írja a Blikk.

Nem nyugodhat békében a Republic együttes egykori énekese Bódi László. Nemcsak zenekara körül vannak viszályok, családjában is bőven akadnak nézeteltérések. Mint a bulvárlap megtudta, Cipő édesanyja, Gizi néni még abban sem értett egyet menyével, Zsuzsával, hogy hova temessék az énekest. Gizi néni akarta mindenáron, hogy Kistarcsán temessék el Cipőt, az énekes özvegyének azonban más elképzelései voltak, de nem akart megint szembeszállni az anyósával – értesült a Blikk -, hiszen már korábban konfliktusok jellemezték a családbeli viszonyokat. Sőt a zenész édesanyja és testvére az elmaradt búcsúbeszéd miatt is kellemetlenül érezte magát, ugyanis nem olvasták fel a temetésen, amit előző nap leadtak. A családot azonban a viszályok után összehozhatja a közös harc azért, hogy az együttes ne használja a Republic nevet – írja a bulvárlap. Noha az is igaz, hogy egyes hírek szerint Cipő édesanyja ellenzi a folytatást, az özvegy viszont támogatja az együttes megmaradását.

Viszály tört ki Cipő családjában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top