nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
VV Éva áldozatnak tartja magát

VV Éva áldozatnak tartja magát

VV Éva állítja, éppen rendezni szeretné életét, és nem érti, miért akadályozzák ebben mások. Áldozatnak tartja magát, akit le akarnak járatni.
NLCafé
f Ajánlom

VV Éva körül állandók a balhék és a botrányok, tegnap például egy videó került elő a lányról, melyen volt szomszédja, Tibi küszöbén tanyázik soktáskányi holmijával és szállást kér tőle. A felvételen többször is elhangzik, amint Éva nagy mosollyal azzal a javaslattal zárja rövidre a vitát, hogy menjenek szexelni, de a lány most is azt állítja, sosem volt köztük szexuális kapcsolat, csupán le akarják járatni őt, írja a Blikk.
A folyamatos alkoholproblémákkal küzdő volt valóságshow-szereplő továbbra is tartja magát ahhoz, hogy ő éppen rendezi az életét. Legalábbis ami a nyilatkozatait illeti. Nem először cáfolja meg ugyanis saját kijelentéseit, hiszen idén már azt is bejelentette, elzárkózik a médiától, majd nem sokkal később éppen egy interjú során, véletlenül teregette ki múltja homályos pontjait. Azt is többször ígérte már meg a médián keresztül, hogy nem nyúl alkoholhoz, de a gyakran tettlegességig fajuló bulik és botrányok nem erről árulkodnak. Most mindenesetre szállást kapott állítása szerint volt szomszédjánál, tovább reménykedik benne, hogy állást is talál, és úgy véli, ő mindössze áldozat, akit le akarnak járatni.

VV Éva áldozatnak tartja magát

 

Megosztás Facebookon