Sztárok

Tóth Gabi tisztázta kapcsolatát

Tóth Gabit és táncpartnerét egyre többen tekintik egy párnak, hiszen jól látható az összhang közöttük, és vibrál a levegő a Szombat esti láz adásaiban. Gabi elmondta, mi is van közöttük.

Tóth Gabi tisztázta kapcsolatátTóth Gabi és táncpartnere között szemmel látható az összhang a Szombat esti láz és a műsorban történő fellépések alatt is. Az adások során izzik a levegő közöttük, ezt pedig a zsűri tagjai szóvá is tették, hiszen nagyrészt ennek köszönhető, hogy táncukkal a nézőket és az ítészeket is hétről hétre leveszik a lábukról. Gabi viszont nem örül a híreszteléseknek. 

„Szeretném, ha nem hoznának minket olyan helyzetbe, amiből az jön ki, hogy együtt vagyunk” – mondta, partnere pedig elmagyarázta, hogy másképp nem is lehet táncolni, mint hogy megnyílnak egymás felé. Emellett viszont tény, hogy magánemberként is jól kijönnek, a héten például Robi ellátogatott Gabi színházi fellépését megnézni, ami mindkettőjüknek nagy élmény volt, hiszen Robinak nagyon tetszett az előadás, Gabi pedig meghatódott és el volt ragadtatva a látogatástól. 

A pár az utóbbi időben gyakran tölti együtt az éjszakát, de szigorúan a próbákra koncentrálnak. Az utóbbi időben ugyanis a sűrű időrend miatt kénytelenek ilyenkor is gyakorolni, ami kétségkívül jól megy, hiszen a műsor legmagasabb pontszámát zsebelték be esti második produkciójukkal: három zsűritagtól is maximális pontot kaptak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top