Sztárok

Terrorban tartja párja Istenes Bencét

Istenes Bence táncpartnere, Südi Iringó különös eszközökhöz nyúlt a próbák során: seprűnyéllel gyakoroltak.

Terrorban tartja párja Istenes Bencét„Iringón azt érzem, mint egy párkapcsolatban: az elején még kis aranyos volt, aztán megérkezett az igazi énje” – mondta Istenes Bence a történtekről. A Szombat esti láz próbái során ugyanis partnere, Südi Iringó meglepő eszközhöz folyamodott: bottal, pontosabban seprűnyéllel irányította a fiút, beleértve bizony egy-egy odacsapást is szükség esetén.
„Azt mondta, nem komolyan hozta a botot, de én átlátok a szitán. Ez komoly volt. Ez Iringó” – kommentálta viccesen az eseményeket Bence.
Keleti Andrea szerint a műsorvezető huncut fiú, aki pontosan tudja, hogyan kell irányítani a nőket, és Esztergályos Cecília is megállapította, hogy a látszat csal, vagy ha a seprűnyélnek köszönhető az eredmény, akkor úgy látszik, hogy az jó szolgálatot tett, a kiscsikóként kezdő Bencéből ugyanis mostanra csődör vált. Bence köszönte a dicsérő szavakat, és azt üzente Esztergályosnak, hogy reméli, a díva tudja, hol az öltözője, és ott fognak találkozni a műsor után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top