Sztárok

Palvin Barbara DiCaprio hívását várja

Palvin Barbara szerint hamarosan Leonardo DiCaprio fogja majd őt kérni arra, hogy közös fotót készíthessenek. A modell addig sem tétlen: megnyerte az Év Modellje díjat, amit cigánykerekezve vett át.

Gryllus Dorka világító kisestélyiben, Kocsis Tibi pedig Muri Enikőnek drukkolva érkezett a Glamour-partira, ahol átadták a Women of the Year 2013-as díjait. Ezen az esemény mutatkozott egyébként először nyilvánosan és hivatalosan is egy párként Csobot Adél és Istenes Bence.
Az est egyik legmeglepőbb eseménye minden bizonnyal az volt, amikor Palvin Barbara egy korábbi fogadalmához híven fekete estélyiben cigánykerekezett a színpadon, mivel megnyerte az Év Modellje díjat. Palvin a díjátadó utáni partin elmondta, soha nem volt nagy rajongója senkinek. „Az, hogy készítettem egy közös fotót Leonardo DiCaprióval, hát oké, két év múlva Leonardo fog megkérni engem egy képre” – mosolygott a világhírű modell. Az Év Énekesnője Muri Enikő lett, a legsármosabb férfinak pedig a Carbonfools énekesét, Fehér Balázst szavazták meg.

Palvin Barbara DiCaprio hívását várja

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top