Sztárok

A törvénnyel játszik VV Jerzy

Fiatalkorúaknak vetkőzik a színpadon VV Jerzy. Azt mondja, tisztában van a szabályokkal, a megkérdezett ügyvéd véleménye szerint viszont ez közel sem biztos.

A törvénnyel játszik VVJerzyVV Jerzy már a Való Világban való szereplés előtt is vetkőzős fellépésekkel tett szert bevételre, a Blikk szerint azonban arra is van példa, hogy az előadást 18 év alatti lányok élvezik, akiknek elvileg  a szórakozóhelyre sem szabadna bejutniuk.

Jerzy azt állítja, tisztában van azzal, mit szabad és mit nem, ha fiatalkorúaknak táncol. „Ez kényes téma, éppen ezért nagyon odafigyelek a szabályokra. A férfiak esetében nem igazán jellemző, hogy teljesen meztelenre vetkőznének egy ilyen show közben, ha mégis, azt valóban csak a felnőttek nézhetik” – mondta a témával kapcsolatban. Azt is hozzátette, nem lát kivetnivalót abban, ha fiatalkorúak is látják, amint alsónadrágig vetkőzik, ráadásul hasonlót akár a strandon is láthat bárki.
A jogi szakértő szerint azonban ez messze nem ilyen vidám és egyszerű. „Tettleges becsületsértésnek minősül Jerzy tette, ami miatt feljelentheti őt a lány vagy a szülei. Ez a cselekmény két évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető” – részletezte a megkérdezett jogász.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top