Sztárok

Nővel csókolózott a magyar szupermodell

Felforrósította a bulit Palvin Barbara. A magyar modell, akit több divatmárka is reklámarcának választott, kétszer is szájon csókolt egy lányt egy budapesti szórakozóhelyen - írja a Blikk.

Lánnyal csókolózott Palvin Barbara, aki legutóbb a Titanic sztárjával pózolt. A bulvárlap értesülései szerint a 19 éves, nemzetközileg elismert magyar modell tavaly egy fővárosi szórakozóhelyen bulizott egy kisebb, külföldiekből álló társasággal, és a buli hevében a mellette álló lánnyal forró, leszbikus csókot váltott. A barátnője egy percig sem ellenkezett, sőt a társaságukban lévő, valószínűleg legénybúcsút tartó férfiak biztatására néhány pillanat múlva megismételték – számolt be a Blikk. Palvin Barbara ezúttal barátja nélkül bulizott, akivel két éve él boldog párkapcsolatban. Szerelmüket még az sem árnyékolta be, hogy a külföldi bulvársajtó korábban a tinisztár Justin Bieberrel boronálta össze.

Nővel csókolózott a magyar szupermodell

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top