Sztárok

Keresztes Ildikó: Befejeztem!

Keresztes Ildikó eldöntötte, nem tér vissza az X-Faktorba. Így Malek Miklós mellett az ő széke is üresen maradt – írja a Blikk.

Keresztes Ildikó: Befejeztem!A Blikknek nyilatkozó ismerős szerint az énekesnő döntött, nem akar többet mentor lenni. „Szép volt, jó volt, de köszöni, ennyi” – mondta Keresztes egyik barátja a lapnak. Az énekesnő nem cáfolta a híreket, vagyis kilép az X-Faktorból. „25 éve élek és létezem színpadon, most szeretnék újra teljes gőzzel a hivatásomra koncentrálni. Természetesen a három mentori évem nagyon szép volt, egy egészen új szerep, de azt gondolom, talán itt az ideje, hogy ennek most pontot tegyek a végére” – mondta a Blikknek Keresztes.

Malek Miklós a harmadik évad végén jelezte, hogy kilép a műsorból, helyére a hírek szerint Tóth Gabi érkezik majd. „Megértem és sajnálom is, ha Keresztes Ildikó így érez. Ez a három év, még ha kifelé néha nem is látszott, sok munkával teli időszak volt. Így ha Malek Miklós után Ildi is úgy érzi, hogy ez így volt kerek, és nem szeretné tovább elvégezni ezt a feladatot, akkor ezt el kell fogadnom” – jelentette ki Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív felelős szerkesztője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top