Sztárok

Ezért kért segítséget pszichológustól a Szulejmán főszereplője

A Szulejmán című sorozatban a szultán ágyasát, későbbi feleségét, Hürremet alakítja Meryem Uzerli, aki még pszichológushoz is járt, hogy megértse karaktere labilis személyiségét. De milyen ember az életben, és kit szeret igazából? Ezt is eláruljuk.

Olykor minden határt átlépve

Ezért kért segítséget pszicholgóstól a Szulejmán főszereplője

 

Hűtlenség, gázolás, titkos szerelem – így élnek a Szulejmán sztárjai

Szulejmán egyik ágyasát és házasságának feldúlóját alakítja, mondhatni nem feltétlenül pozitív karaktere a történelemnek, vagy legalábbis megosztó a mai világban. A szerep mégis hirtelen hatalmas népszerűséget hozott neki szerte Európában. „Az emberek elárasztanak a szeretetükkel, pedig tudom, hogy Hürrem megosztja a nézőket… Hogy mégis miért ilyen népszerű ez a karakter? Azt hiszem, azért, mert egy olyan történelmi időszakban lett befolyásos asszony, amikor a nők nem igazán vehettek részt a politikai játszmákban. Neki viszont sikerült! Szerintem ezt nagyrészt annak köszönheti, hogy miután elrabolták a családjától és rabszolga lett, megtanult küzdeni, olykor minden határt átlépve…” – ecsetelte Meryem Uzerli egy román magazinnak adott interjúban.

Sorozatbeli szerelmének köszönheti, hogy befogadták

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

 

A színésznő imádja a divatot, így elmondása szerint munkájának egyik kedvenc része, amikor a kellékessel és az öltöztetővel összeállítják sorozatbeli karakterének viseletét. „Imádom a hullámos hajkoronákat, a kontyokat! Lenyűgöznek a korabeli ékszerek másolatai, és igen, annak a bizonyos zöld gyűrűnek, amit Hürrem kapott Szulejmántól, én sem tudtam volna ellenállni – folytatja a színésznő, aki Németországban nőtt fel, félig német, félig török származású. – Azonkívül, hogy hatalmas megtiszteltetés a Szulejmánt alakító Halit Ergenc színésszel együtt dolgozni, sokat köszönhetik neki emberileg is. Még mindig töröm a török nyelvet, nem ment egyszerűen a beilleszkedés sem, de ő igazán segítőkész volt. Tanított a kultúráról, a szokásokról, az ottani forgatási menetről. Egyszóval mindenről!”

Őt szereti az életben

Meryem Uzerli és Can Ateş
Meryem Uzerli és Can Ateş

A színésznő elmondása szerint nem csak történelmi könyveket olvasott ahhoz, hogy megértse Hürrem személyiségét. „Beszéltem történészekkel, történelemtanárokkal, kutatókkal, de még pszichológus segítségét is kértem ahhoz, hogy megértsem, honnan is ered a karakterem érzelmi labilitása” – magyarázta a Mary becenévre hallgató színésznő, aki a saját életében nagyon is kiegyensúlyozott. Lassan fél éve él párkapcsolatban Can Ateşsel. „Nem szeretjük a felhajtásokat, de nagyon szeretjük egymást” – nyilatkozta szűkszavúan a felkapott színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top