nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Gyógyítók ostromolják Cipő családját

Gyógyítók ostromolják Cipő családját

Természetgyógyászok, kómaszakértők ajánlották fel a segítségüket a kómában fekvő énekes hozzátartozóinak. Cipő családja minden lehetőséget megragad, ám előtte az orvosokkal konzultál – írja a Bors.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az elmúlt hetekben többtucatnyi önjelölt gyógyító, természetgyógyász, kómaszakértő ajánlotta fel a segítségét az egyik fővárosi kórház intenzív osztályán 21 napja öntudatlanul fekvő Cipő (Bódi László) családjának, azt ígérve, hogy segítségükkel felébredhet a kómából az énekes – értesült a bulvárlap. Mint a Republic együttes menedzsere, Abella Miklós elmondta, minden lehetőséget mérlegel a zenész családja, és az orvosokkal konzultálva válaszolnak a megkeresésre. A legutóbbi orvosi konzílium nem állapított meg érdemleges változást Cipő állapotában, aki akár hónapokig, sőt évekig is kómában fekhet.

Gyógyítók ostromolják Cipő családját

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon