Sztárok

Egymásra talált A Nagy Duett párja

Az énekverseny után együtt üzletel majd Bangó Margit és Lakatos Márk. A Nagy Duett legkülönlegesebb duója egy színes, egyedi kollekcióval rukkol elő – írja a Bors.

Színpadon és színpadon kívül is egymásra talált A Nagy Duett egyik párja, Bangó Margit és Lakatos Márk. A legutóbbi adásban az énekesnő abban a flitteres nadrágkosztümben lépett fel, amelyet a stylist tervezett. Ez a ruha az újabb közös ötletük kiindulópontja. „Ahogy a ruhákról beszélgettünk, rájöttünk, hogy a kettőnk ízlését és tapasztalatát összemixelve egészen különleges kollekciót tudnánk tervezni a Margit korabeli nőknek” – árulta el a divattervező. A zenei verseny után már neki is ugranak a tervezésnek, hiszen tele vannak ötletekkel. „Az hiszem, mi ketten nyertük a legtöbbet A Nagy Duett-tel, hiszen Margittal megtaláltuk egymást, és ez csodálatos” – jelentette ki az egykor 120 kilós Lakatos Márk.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top