nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Lányai ébresztgetik a kómában fekvő Cipőt

Lányai ébresztgetik a kómában fekvő Cipőt

A 14 éves ikerlányai simogatják, masszírozzák az énekest, és sokat beszélnek hozzá. Korábbi kezelőorvosa szerint nem reménytelen, hogy a Republic frontembere felébred.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az egész családja látogatja a két hete kómában fekvő Cipőt (Bódi Lászlót). Édesanyja, felesége és húga mellett a 14 éves ikerlányai, Réka és Petra is gyakran járnak be hozzá. Mint a Bors megtudta, az iskola után szinte minden egyes nap bemennek a kórházba az ikrek, odabent pedig folyamatosan beszélnek apukájukhoz, simogatják, masszírozzák őt. A családtagok még zenét is raknak az énekes fülére, azt remélve, hogy kedvenc dalai hallatán felébred. Korábbi kezelőorvosa, dr. Merkely Béla professzor állítja, nem reménytelen, hogy az énekes – akiért a család és a rajongók mellett a sztárvilág is szorít – felébred, a CT-vizsgálat eredménye ugyanis biztató abból a szempontból, hogy nincs ödéma az agyában. Sőt – mint a Blikknek elmondta – Cipő esete nem kirívó, a hirtelen szívmegállás nagyon gyakori, évente legalább 50-100 ilyen eset történik.

Lányai ébresztgetik a kómában fekvő Cipőt

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon