Sztárok

Földre vitték Sarka Katát

Visszatért a kézilabdához Hajdú Péter neje, akit a legutóbbi meccsen korántsem kímélt az ellenfél. Sarka Kata ugyan igyekezett jól teljesíteni a pályán, ám a sok durvaság megzavarta – írja a Bors.

Tizenkét év után újra kézilabdázik Sarka Kata, aki egy komoly sérülés miatt adta fel a sportkarrierjét. Hajdú Péter neje a törökbálinti női kézilabdacsapathoz csatlakozott. A vasárnapi, Pilisvörösvár elleni mérkőzésen nem finomkodott az ellenfél a sikeres üzletasszonnyal, Sarka Kata többször is a földre került. A kétgyermekes anyuka állítja, ez benne van ebben a sportban, ám még szoknia kell a stresszt. A balátlövő poszton ugyan nagyon igyekezett, ám végül csupán egy gólt dobott, a sok durvaság kissé megzavarta a koncentrálásban. Mindenesetre mindent elkövet, hogy a csapattársai elfogadják, és megkedveljék. „Remélem, minél előbb a csapat teljes értékű tagja lehetek” – bizakodik Sarka Kata.

Földre vitték Sarka Katát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top