nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Megmentette férje életét a TV2 műsorvezetője

Megmentette férje életét a TV2 műsorvezetője

Életveszélybe került Kandász Andrea férje. Nagy szerencse, hogy a műsorvezető épp otthon volt, és megmentette fuldokló férje életét.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Lánya ébresztette rettenetesen rémülten egyik reggel Kandász Andreát, mert apukája a nappaliban fuldokolt. „Félrenyelt valamit? Infarktust kapott?… Mit kell ilyenkor csinálni? Miért nem jut eszembe a mentők száma? Mindezek egyszerre futották át az agyamon, de nem volt idő gondolkodni” – mesélte a Story magazinnak Andrea, aki azonnal szólt lányának, hogy hívja a mentőt, míg ő férje hátát kezdte ütögetni. „Talán anyai ösztön volt ez, hiszen amikor Lolita lányom félrenyelt valamit, akkori is ezt tettem. Fogalmam sincs mennyi idő után, de Feri egyszer csak nehézkesen felállt, köhögni kezdett és kiment az erkélyre.” Andi itt már tudta, hogy minden rendben, mert ha köhög, akkor levegőt is kap a férje. Mint később kiderült, a műsorvezető férje orrfújás közben lenyelte a papír zsebkendő egy kis darabját, ami a légcsövébe került, onnan pedig egészen a tüdejéig jutott.

Megmentette férje életét a Tv2 műsorvezetője

 

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon