Sztárok

Megint plasztikáztatott Győzike

Tíz kilót hízott a showman a karácsonyi ünnepek alatt, ezért befeküdt zsírleszívásra egy pécsi magánklinikára. Mindeközben képtelen eladni a salgótarjáni házát. Dráma van!

Ugye ti is emlékeztek arra a bizonyos utolsó Fókusz interjúra, melyben Győzike arról beszélt, hogy többé majd nem is beszél, mert őt ugyan a média tette tönkre…Nos, ehhez képest, íme a hír.

Plasztikai műtétje volt Győzikének, másodjára is le kellett szívni a hasáról a felesleges zsírt. Mint a Borsnak elárulta, igencsak meghízott, a karácsonyi ünnepek alatt 10 kilót szedett fel, mivel csak úgy tömte magába az ételt. Neje, Bea asszony azonban kiakadt a showman műtétjén, féltékenységi jelenetet rendezett, mondván, a párjának biztos szeretője van Pécsett, ezért akar jól kinézni. A korábban angliai fellépéseket is vállaló showman állítja, csupán szeretne adni magára, s megfogadta, ez volt az utolsó műtétje, többé cukrot sem eszik. Mindeközben viszont képtelen vevőt találni a hazára, amelyet már 8 éve árul, pedig már 8 milliót engedett is az árból. Ugyan sok az érdeklődő az ingatlan iránt – jegyzi meg a Blikk –, ám a többségük csak szétnézni akar benne.

Megint plasztikáztatott Győzike

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top