Sztárok

Válságos Cipő állapota

Az előzetes tervek ellenére nem ébresztették fel Cipőt a mélyaltatásból. A Republic frontemberének a kórházi hírek szerint rosszabbodott az állapota, életmentő műtéten is átesett. Pénteken orvosi konzílium ül össze, és dönt a sorsáról.

Nem ébresztették fel csütörtökön a mélyaltatásból Cipőt, az énekes jelenleg is kómában van. Mint a Bors megtudta, életmentő beavatkozást, gégemetszést hajtottak végre a zenészen – akit időközben a kardiológiai osztályról a központi intenzív osztályra szállítottak át –, mert sok folyadék gyűlt össze a légzőszerveiben. A Blikk információi szerint egy orvosi konzílium ül össze pénteken, és ott döntik el, hogy mi legyen a következő lépés. A bulvárlap úgy tudja, hogy az énekest – akinek múlt héten állt le a szíve – egy speciális műszer tartotta eddig életben. Cipő szívdobbanását ugyanis 4 éve egy speciális ICD szívritmus-szabályozó pacemaker szabályozza, amely azonnal működésbe lép, ha a szerv fel akarná mondani a szolgálatot.

Súlyosbodott Cipő állapota

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top