Sztárok

Ezért pakolt ki Hada Renáta

Hogy mennyi az igazság Hada Renáta sztorijából, azt valószínűleg csak ő és a humorista tudja. Hada állítása szerint évekig volt Fábry szeretője. Hogy mégis miért jelenik meg a "talán" történetről immár a harmadik címlap? Most ez is kiderült.

Hada Renáta– elmondása szerint – azért pakolt ki az egyik hetilapnak, mert sikerről álmodott, hírnevet szeretett volna. Ám ezt nem kapta meg, pedig ő évekig Ezért pakolt ki Fábry állítólagos szeretőjekitartott Fábry mellett – állítja a mai Blikk. 

„…bántott az is, hogy bár rengetegszer segítettem neki, nem akart nyíltan együtt dolgozni velem. Számos esetben felkészítettem az interjúalanyokból, de hiába kértem, még abba sem volt hajlandó belemenni, hogy a nevem szerepeljen a műsor készítői között” – ecsetelte a nő, aki szerint Fábry olykor arra kérte, hogy üljön be a nézőtérre és nevessen hangosan, ha egy poénja nem ütne akkorát.

A lap szerint még azok sem tudtak a Hada Renáta és a showman állítólagos viszonyról, akik hosszú évekig együtt dolgoztak Fábryval. Eközben a nő félmeztelen képet mutatott a hírességről, melyet ő készített.

A Blikk megszólaltatta Fábry unokatestvérét, aki így nyilatkozott: „Ne ítélj, hogy ne ítéltess. Én nem tudtam az egészről.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top