Sztárok

Geszti beszólt Csiszár Jenőéknek

Az X-Faktor egykori ítésze nem érti, miért rostálta ki szerzeményeit A Dal zsűrije. A zenész furcsállja a döntéshozók értékrendjét, s szerinte a zsűri egyáltalán nem fesztiváldalt keres – írja a Bors.

Geszti Péter kiakadt azon, hogy A Dal zsűrije nem válogatta be két barátja, Éliás Gyula Junior és Fehér Zoli dalait a döntőbe. Mindkettőjük dalához egyébként ő írta a szöveget. A mentorként is tapasztalt szövegíró szerint hibás az ítészek értékrendje. „Észrevettem, hogy a zsűri nem a klasszikus szerkezetű dalokat részesíti előnyben, hanem fura módon az underground felé kacsingat. (…) Miközben az Eurovízió nem az, ahol ez a műfaj sikert hozhat” – jelentette ki az X-Faktor ítésze. Mint az MTVA sajtófőnöke, Lencsó Rita hangsúlyozta, ebben a versenyben – amelyben egyébként tarolnak a tehetségkutatósok – a dalszerzők versenyeznek, nem pedig az előadók, ahogy Geszti az X-Faktorban megszokta.

Geszti beszólt Csiszár Jenőéknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top